Victoria Milan

Seksikauppa

Eelan seksikauppa netissä tarjoaa uutta puhtia petihommiin! Seksikauppa -osiostamme löydät yli 15 000 tuotetta parisuhteen tai yksinäisten hetkien piristykseksi. Seksikaupastamme löydät myös hauskat seksipelit, joita voi vaikkapa bileissä pelailla.

Seksilelujen lisäksi seksikauppa tarjoaa erilaisia asusteita naisille ja miehille, aina kengistä juhlamekkoihin. Toki seksikkäät alusasut kuuluvat valikoimaamme!

Bondage & SM

Position Master

Ärge heitke meelt, kui teie fantaasia on üle võimete piiri. Abivahend selleks on olemas - polsterdatud jalasidemetega pikk nailonrihm hoiab jalad kindlalt paigas, võimaldades teil tundiga sügavamale kui kunagi varem. Kaelapadi tagab mugavuse ja rihm ei hakka soonima ka kõige keerulisemate positsioonide puhul. Pakendis kaasas ka silmamask. Tahad kohe. Tule ja osta Maardu Hot Lipsist.

Kondomit netistä

Billy Boy - Extra Lubricated Kondomi, 12 kpl

Märempi on parempi. Tämä ekstra-liukastettu kondomi antaa luonnollisen tunteen ja on helpompi rullata paikoilleen. Toisin kuin monet muut runsaammin liukastetut kondomit, Billy Boyn ekstraliukastetut kondomit ovat saman paksuisia kuin tavallisetkin kondomit.

Liukuvoiteet ja hierontaöljyt

Sensuva - On, Luonnollinen kiihotusöljy naiselle

On - Natural Arousal Oil on luonnon omista raaka-aineista valmistettu kiihotusöljy naisille. Tämä todella tehokkaaksi todettu öljy voimistaa seksuaalista kiihottuneisuutta, edistää naisen intiimialueiden kostumista ja lisää seksuaalista nautintoa.

Miesten asusteet

Alushousut "CHAIN GANG "

Ketjuilla koristellut alushousut. Housujen takaosa on valmistettu venyvästä materiaalistaSarjaan ja hintaan kuuluu nänninipsuttimet ketjuilla. Materiaali. 65% PVC 5% PU ja 30% PolyesteristäTilaa vähintään 65 euron edestä,niin saat lisäksi alennusta.

Naisten asusteet

Little Bo Peep -Perukki

Rokokoo tyylinen perukki hurmaa kaikki. 100% synteettistä materiaalia. This sexy shepardess doesn''t wait around, so she found her sheep indeed in this long, blonde curly locks wig with bangs and pink highlights. Now she''s ready to heard those little dears back to the pasture.

Panokoneet

F-Machine - Rocky Lisäosa

Huippulaadukkaan F-machine Pro panokoneen lisäosa, jonka avulla panokone muuntautuu penistä panevaksi tykittäjäksi. Istu sohvalla tai makaa sängyssä - F-Machine Rocky imee ja panee sinua hellittämättä.

Seksiapteekki

Medigoo - Hedelmällisyystesti miehille

Onko haaveissanne lapsi ja raskaus? Tällä laadukkaalla testillä selvität sperman siittiöiden määrän ja niiden liikkuvuuden.Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan kahteen testikertaan siittiöiden määrän ja liikkuvuuden selvittämiseksi spermanäytteestä.

Seksielokuvat

Mélissa Pure Sex

Aika. 104 min. Esiintyjät. Christina Bella, Evan Rochelle, J. P. X, J. P. X, James Brossman, Melissa Lauren, Melissa Lauren, Nacho Vidal, Natalli Diangelo, Regina Ice, Wivien Tilaa vähintään 65 euron edestä,niin saat lisäksi alennusta.

Seksilelut ja pelit

A Year of SEX! -asentokortit

Montako eri seksiasentoa olet kokeillut ja osaat? Viisi? Kymmenen? Näiden seksiasentokorttien avulla voit oppia yli viisikymmentä erilaista Kama Sutra-asentoa!Jokainen kortti esittää selkeästi kuvin ja tekstein ohjeistetun asennon, joiden vaikeustaso vaihtelee asteikolla 1-5 (taso 5 on haastavin).

Seksivälineet miehille

TYLER ROCKS LOVE DOLL

Täysikokoinen puhallettava energinen ja vain sinun herkkusi. . . Tyler Rocks. Kaunis nuorimies valmiina makkariin tai vaikka kylppäriin piukalla pepulla. Materiaali. vinyyli Väri. NaturalTilaa vähintään 65 euron edestä,niin saat lisäksi alennusta.

Seksivälineet naisille

SPHERE I STIMULATING LOVEBALL - Purppura

Sphere on anatoomisesti juuri oikealla tavalla muotoiltu geishapallo. Sphere hieroo sinua liikkuessasi. Ei jyrkkiä kulmia tai koloja,helppo laittaa paikoilleen ja puhdistaminen käyhelposti lämpimällä vedellä ja saippualla. Väri. PurppuraTilaa vähintään 65 euron edestä,niin saat lisäksi alennusta.

Seksikaupasta piristystä päiviin

Olitpa sitten parisuhteessa tai sinkku, hetero, homo, lesbo tai bi, laadukkailla tuotteillamme saat helposti luotua ekstrapiristystä arjen hetkiin. Tuotteet toimitetaan huomaamattomissa paketeissa nopealla toimitusajalla, jonka jälkeen pääset hemmottelemaan itseäsi tai kumppaniasi.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat  bondage & SM -tuotteet, kondomit, liukuvoiteet ja hierontaöljyt, seksielokuvat sekä homoille että heteroille, seksipelit ja lelut sekä kattava valikoima seksiapteekin, virtaa ja virkeyttä tarjoavia tuotteita. Naisten seksivälineistä löydät anaalitapit ja -kuulat, dildot geishakuulat ja -pallot, hieromasauvat, vibraattorit, klitoriskiihottimet, klitorispumput, seksinuket naisille ja strap-onit. Miehille kivaa tarjoavat eturauhaskiihottimet, Fleshlight -tuotteet, masturbaattorit, peniksen pidentäjät, penisjatkeet, penisproteesit ja tuet, penispumput, penisrenkaat ja -mansetit, seksinuket, tekopillut sekä tekovaginat.

Seksivälineiden ja lelujen lisäksi seksikauppa on täynnä miesten ja naisten asusteita. Naisille kaupasta löydät muun muassa alusasusetit, babydollit, korsetit, rintaliivit, seksikkäät bikinit, stringit ja tangat, sukkahousut, sukkanauhat ja sukkanauhaliivit sekä yöasusteet. Alusvaatteiden päälle pantavana seksikauppa tarjoaa bilevaatteet, kokovartaloasut, hameet ja minihameet, isojen naisten asusteet, juhlamekot, kimonot sekä kengät ja korkokengät. Miehille tarjolla on alusvaatteita ja paitoja.

Seksiapteekista löydät panohaluja lisäävät tuotteet, jolla muna seisoo ja pillu matkii Niagaran putousta!

Mukavia ja kiihottavia shoppailuhetkiä tarjoaa Eela.fi! :)