Victoria Milan

Seksikauppa

Eelan seksikauppa netissä tarjoaa uutta puhtia petihommiin! Seksikauppa -osiostamme löydät yli 15 000 tuotetta parisuhteen tai yksinäisten hetkien piristykseksi. Seksikaupastamme löydät myös hauskat seksipelit, joita voi vaikkapa bileissä pelailla.

Seksilelujen lisäksi seksikauppa tarjoaa erilaisia asusteita naisille ja miehille, aina kengistä juhlamekkoihin. Toki seksikkäät alusasut kuuluvat valikoimaamme!

Bondage & SM

Orgy Sheet Vinyylilakana, punainen

Reilun kokoinen punainen vinyylilakana peittää taatusti kaiken välttämättömän alleen eikä nesteet pääse vahingoittamaan petivaatteitasi! Anna liukuvoiteiden ja öljyjen reilusti hyväillä ihoasi ja temmellä lakanan turvin kuten haluat!

Kondomit netistä

MY.SIZE 60 mm 3 kpl

More feeling for better sex - for sure. The first bespoke condom for a safer and more comfortable feeling. The transparent condom is 60 mm wide and 193 mm long. The adequate recommendation for a penis size of approx. 14 cm and/or 4. 5 cm diameter. 3 pieces. Latekskondomit paksumalle penikselle. Pituus 193 mmHalkaisija 60 mmPaketuissa 3 kpl.

Liukuvoiteet ja hierontaöljyt

Fisting Gel Relax 200ml - vesipohjainen nyrkkiseksivoide

Nyrkkiseksiin ja suurien dildojen kanssa leikkimiseen tehty tavallista paksumpi ja rasvaisempi vesipohjainen liukuvoide. Sopii myös vaginaaliseen seksiin. Liukuu ja voitelee paremmin kuin tavalliset liukuvoiteet ja saa seksin tuntumaan paremmalta. . . paljon paremmalta. Sopii käytettäväksi kondomien kanssa. Pakkaus 200ml.

Miesten asusteet

kiiltävän mustat alushousut "Zeus"

Seksikkäät kiiltävän mustat alushousut. Sivuilta pikakiinnityksellä ja kiinnitys/avaaminennopeasti parilla sormella. Materiaali. 85% polyesteriä, 15% elastaania. Väri. kiiltävä musta Yhtenkoon S - L Tilaa vähintään 65 euron edestä,niin saat lisäksi alennusta.

Naisten asusteet

Ballerina - Sensuelle Hold-Ups, 416

Kauniisti kauttaaltaan sini-kirjaillut Ballerinan Hold-Ups sukat soveltuvat mainiosti osaksi juhla-asua. Koristeellisilla sukilla voit maustaa myös yksiväristä mustaa hametta jolloin sukat pääsevät oikeuksiinsa.

Panokoneet

F-Machine Gigolo - Panokone

F-Machine Gigolo panokone on yksi maailman kestävimmistä panokoneista. Gigolo panokoneen suunnittelussa, moottorissa ja materiaaleissa ei ole tingitty. Alkuperäistä F-Machine Pro panokonetta kevyempi Gigolo panokone sopii erinomaisesti panokoneisiin tutustuville henkilöille, mutta tietysti myös kokeneille käyttäjille.

Seksiapteekki

Clitorix Active Creme 40 ml, Klitorisvoide

Clitorix on klitorista hoitava ja virkistävä voide. Se parantaa verenkiertoa klitoriksen alueella ja siten parantaa herkkyyttä ja saa aikaan paremmat ja voimakkaammat orgasmit. Käyttöohje. Ota voidetta sormenpäähän ja hiero sitä klitorikseen niinkauan,että voide on imeytynyt.

Seksielokuvat

PinUp 3D

Muuta oma makuuhuone luksusluokan stroippiklubiksi. 3D teknologian avulla sinulle esiintyy 20 seksikäintä supermallia. Aidon tuntuinen vaikutelma,vartalot liikkuvat aidon tuntuisesti. 20 supermallia, 19 kuumaa kohtausta Filmin pituus 102 minuuttia. HD 720P 1280 X 720 Formaatti. 1. 77 - 16/9Huom,filmin katsomiseen 3-D formaatissa pitää sinulla olla 3D dvd ja televisio,mistä saa katsoa niitä.

Seksilelut ja pelit

Naughty Par-a-dice, Eroottinen noppapeli

Esileikki noppapeli. Vierittäkää vuorotellen noppia,jos saatte samat kuvat,niin teidän pitää tehdä sitä mitä nopat näyttää,mutta vain 30sekuntia. Esileikkiä/peliä ei saa lopettaa,ennenkuin kaikki 6 puolta on pelattu/saatu. .

Seksivälineet miehille

Vibrating Hollow Strap-On,ihonvärinen

Vibralla varustettu strap-on sopii niin miehille kuin naisilleStrapilla on säädettävät hihnat ja koska dildo-osa on sisältä ontto,se sopii myös erektiohäiriöistä kärsiville miehille. Toimii kahdella AA paristollaPaketissa mukana myös silmämaski.

Seksivälineet naisille

RealRock - Realistic Fist, vaalea

Haluaisitko kokeilla ihanan aidon näköistä nyrkkiä, joka täyttää sinut kokonaan? Tämä sileäpintainen, kimmoisasta ja jämäkästä kumista valmistettu nyrkki käsivarsineen täyttää haaveesi. Nyrkkiä voidaan käyttää emättimessä tai anaalissa, kumpi sinusta vain tuntuu paremmalta.

Seksikaupasta piristystä päiviin

Olitpa sitten parisuhteessa tai sinkku, hetero, homo, lesbo tai bi, laadukkailla tuotteillamme saat helposti luotua ekstrapiristystä arjen hetkiin. Tuotteet toimitetaan huomaamattomissa paketeissa nopealla toimitusajalla, jonka jälkeen pääset hemmottelemaan itseäsi tai kumppaniasi.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat  bondage & SM -tuotteet, kondomit, liukuvoiteet ja hierontaöljyt, seksielokuvat sekä homoille että heteroille, seksipelit ja lelut sekä kattava valikoima seksiapteekin, virtaa ja virkeyttä tarjoavia tuotteita. Naisten seksivälineistä löydät anaalitapit ja -kuulat, dildot geishakuulat ja -pallot, hieromasauvat, vibraattorit, klitoriskiihottimet, klitorispumput, seksinuket naisille ja strap-onit. Miehille kivaa tarjoavat eturauhaskiihottimet, Fleshlight -tuotteet, masturbaattorit, peniksen pidentäjät, penisjatkeet, penisproteesit ja tuet, penispumput, penisrenkaat ja -mansetit, seksinuket, tekopillut sekä tekovaginat.

Seksivälineiden ja lelujen lisäksi seksikauppa on täynnä miesten ja naisten asusteita. Naisille kaupasta löydät muun muassa alusasusetit, babydollit, korsetit, rintaliivit, seksikkäät bikinit, stringit ja tangat, sukkahousut, sukkanauhat ja sukkanauhaliivit sekä yöasusteet. Alusvaatteiden päälle pantavana seksikauppa tarjoaa bilevaatteet, kokovartaloasut, hameet ja minihameet, isojen naisten asusteet, juhlamekot, kimonot sekä kengät ja korkokengät. Miehille tarjolla on alusvaatteita ja paitoja.

Seksiapteekista löydät panohaluja lisäävät tuotteet, jolla muna seisoo ja pillu matkii Niagaran putousta!

Mukavia ja kiihottavia shoppailuhetkiä tarjoaa Eela.fi! :)