Victoria Milan

Seksikauppa

Eelan seksikauppa netissä tarjoaa uutta puhtia petihommiin! Seksikauppa -osiostamme löydät yli 15 000 tuotetta parisuhteen tai yksinäisten hetkien piristykseksi. Seksikaupastamme löydät myös hauskat seksipelit, joita voi vaikkapa bileissä pelailla.

Seksilelujen lisäksi seksikauppa tarjoaa erilaisia asusteita naisille ja miehille, aina kengistä juhlamekkoihin. Toki seksikkäät alusasut kuuluvat valikoimaamme!

Bondage & SM

Ouch - Japanese Mini Rope 1,5m, punainen

Sitomisleikit ovat saaneet valtavan suosion! Napakkaan ja taidokkaaseen sitomiseen tarkoitettu Japanese-köysi on laadukas ja kestävä ja se tuo ripauksen kaivattua lisämaustetta kahdenkeskisiin leikkeihisi.

Kondomit netistä

My size 69mm. 10 kpl

Mittojen mukaan valmistetut kondomit. Nyt turvalliset kondomit sinulle sopivalla halkaisijalla. Liukastettu ja säiliöllä varustettu lateksikondomi isolle miehelle. Halkaisija 69mm. Pakkauksessa 10 kondomia. Pituus 225mm.

Liukuvoiteet ja hierontaöljyt

pjur Woman 250ml

Huippuluokan vesipohjainen liukuvoide, joka lisää verenkiertoa ja antaa ihanan lämmittävän tunteen. Ainutlaatuinen koostumus antaa ihanan lisäkiihottuneisuuden tunteen ja lämmittää miellyttävästi. Tekee naisesta herkemmän ja mahdollistaa helpomman orgasmin saamisen. Valmistettu SaksassaHuippulaatuaVesipohjainenTurvallinen250ml

Miesten asusteet

Alushousut "CHAIN GANG "

Ketjuilla koristellut alushousut. Housujen takaosa on valmistettu venyvästä materiaalistaSarjaan ja hintaan kuuluu nänninipsuttimet ketjuilla. Materiaali. 65% PVC 5% PU ja 30% PolyesteristäTilaa vähintään 65 euron edestä,niin saat lisäksi alennusta.

Naisten asusteet

Ballerina - Wedding Day Hold-Ups, 373

Hienostuneet ja kevyesti parfymoidut Hold-Ups sukat kuuluvat Ballerinan Wedding Day sarjaan. Hopeanvärisellä langalla kirjaillut Hold-Ups sukat soveltuvat niin morsiamille kuin muillekin prinsessaksi itsensä tunteville naisille!

Panokoneet

F-Machine - Double Trouble Lisäosa

Huippulaadukkaan F-Machine Panokoneen lisäosan avulla voit nauttia kahdesta sauvasta yhtä aikaa! Double Trouble lisäosa on valmistettu erittäin kestävästä lentokoneissakin käytettävästä metalliseoksesta.

Seksiapteekki

Mr B - Pesuaine latextuotteille, 30 ml

Mr B:n Rubber Wash 30 ml on laadukas nestemäinen pesuaine latexvaatteille ja -tuotteille. Antiseptinen pesuaine poistaa tehokkaasti kaikki epämiellyttävät tuoksut. Tuote sisältää silikoniöljyä joka puhdistaa tuotteen pintaa syvemmältä.

Seksielokuvat

PinUp 3D

Muuta oma makuuhuone luksusluokan stroippiklubiksi. 3D teknologian avulla sinulle esiintyy 20 seksikäintä supermallia. Aidon tuntuinen vaikutelma,vartalot liikkuvat aidon tuntuisesti. 20 supermallia, 19 kuumaa kohtausta Filmin pituus 102 minuuttia. HD 720P 1280 X 720 Formaatti. 1. 77 - 16/9Huom,filmin katsomiseen 3-D formaatissa pitää sinulla olla 3D dvd ja televisio,mistä saa katsoa niitä.

Seksilelut ja pelit

Boobs & Boners Memory Game

Boobs & Boners muistipeli. Train yor brain and the one of your partner with this sexy and hilarious MEMORY game with funny BOOBS & BONERS. Take turns in picking 2 closed cards from the 36 cards on the table and try to make a match.

Seksivälineet miehille

3-D Masturbator Venäläinen Ilotyttö

Käytön jälkeen tuote tulee pestä lämpimällä vedellä ja saippualla. Kuivata taputtelemalla puuvillapyyhkeellä. Laittaa päälle hoitotalkkia. Säilyttää erillisessä rasiassa tai laatikossa erillään muista leluista. Huom,Tämän tuotteen kanssa tulee käyttää vain vesiliukoisia liukuvoiteita. Paristot voitte valita meidän verkkokaupasta edulliseen hintaan. Paristot. liukuvoiteet.

Seksivälineet naisille

VIBRATING NIPPLE PUMP Pinkki

Herkemmät nännien nipukat ovat vain napinpainalluksen päässä. Kokeile näitä väriseviä nännipumppuja ja et kadu,takaa hienon kokemuksen. Alipaineosan halkaisija. 3,5cmKoko pituus. 22cmVäri RosaToimii kahdella AAA paristolla,joita voitte ostaa samaan paketiin edullisesti meidän verkkokaupasta

Seksikaupasta piristystä päiviin

Olitpa sitten parisuhteessa tai sinkku, hetero, homo, lesbo tai bi, laadukkailla tuotteillamme saat helposti luotua ekstrapiristystä arjen hetkiin. Tuotteet toimitetaan huomaamattomissa paketeissa nopealla toimitusajalla, jonka jälkeen pääset hemmottelemaan itseäsi tai kumppaniasi.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat  bondage & SM -tuotteet, kondomit, liukuvoiteet ja hierontaöljyt, seksielokuvat sekä homoille että heteroille, seksipelit ja lelut sekä kattava valikoima seksiapteekin, virtaa ja virkeyttä tarjoavia tuotteita. Naisten seksivälineistä löydät anaalitapit ja -kuulat, dildot geishakuulat ja -pallot, hieromasauvat, vibraattorit, klitoriskiihottimet, klitorispumput, seksinuket naisille ja strap-onit. Miehille kivaa tarjoavat eturauhaskiihottimet, Fleshlight -tuotteet, masturbaattorit, peniksen pidentäjät, penisjatkeet, penisproteesit ja tuet, penispumput, penisrenkaat ja -mansetit, seksinuket, tekopillut sekä tekovaginat.

Seksivälineiden ja lelujen lisäksi seksikauppa on täynnä miesten ja naisten asusteita. Naisille kaupasta löydät muun muassa alusasusetit, babydollit, korsetit, rintaliivit, seksikkäät bikinit, stringit ja tangat, sukkahousut, sukkanauhat ja sukkanauhaliivit sekä yöasusteet. Alusvaatteiden päälle pantavana seksikauppa tarjoaa bilevaatteet, kokovartaloasut, hameet ja minihameet, isojen naisten asusteet, juhlamekot, kimonot sekä kengät ja korkokengät. Miehille tarjolla on alusvaatteita ja paitoja.

Seksiapteekista löydät panohaluja lisäävät tuotteet, jolla muna seisoo ja pillu matkii Niagaran putousta!

Mukavia ja kiihottavia shoppailuhetkiä tarjoaa Eela.fi! :)