Victoria Milan

Netin deittisivustot sinkuille

Tänä päivänä moni hakee sitä oikeaa netistä, onhan se nopea tapa tutustua uusiin ihmisiin. Toimivaksi todettu tapa on erilaiset deittisivustot, joiden kautta voi löytää kaltaistansa seuraa helposti ja nopeasti. Tällä sivulla esitellään deittisivustoja, joiden kautta on mahdollista löytää elämänkumppani. Jos etsit vain seksiseuraa, kannattaa siirtyä lukemaan tätä sivua.

Deittisivustot tarjoavat turvallisen tavan tavata uusia ihmisiä, joista voi olla potentiaalia jopa vakavaan suhteeseen. Alkututustumisen voi tehdä turvallisesti kotikoneelta ja kun aika on oikea ja fiilis hyvä, voi sopia deitit toisen osapuolen kanssa. Deittisivujen ansiosta voit edetä tutustumisessa juuri sitä tahtia, kun itse haluat.

Tällä sivulla esitellään 3 suosittua deittisivustoa, joista on mahdollista löytää seuraa tositarkoituksella. Sivustot ovat Seuraajokaiselle.fi, Match.com ja FirstDate.

 

Seuraajokaiselle.fi

Seuraa jokaiselle

Seuraajokaiselle.fi on täysin kotimainen deittisivusto, johon voi liittyä ilmaiseksi. Palvelussa on kaiken ikäisiä, yli 18 vuotiaita, suomalaisia henkilöitä. Palvelu on ollut tarjolla vuodesta 1996 lähtien. Seuraajokaiselle.fi tarjoaa kotimaisen asiakaspalvelun.

Deittisivuston kautta voi normaalin kirjoittelun lisäksi ottaa yhteyttä toiseen osapuoleen myös tekstiviestillä tai soittamalla. Palvelun kautta tekstatessa tai soitettaessa numerosi pysyy salassa, jolloin identiteettisi ei ole vaarassa. Palvelun kautta ei ole pakko hakea elämäsi kumppania, vaan sieltä voi löytää myös ystäviä tai muuten vain chatseuraa.

Siirry sivustolle >>

 

Match.com

Match.com

Match.com on alunperin perustettu Yhdysvalloissa vuonna 1995, eli kyseessä on erittäin vanha palvelu. Pohjoismaisesta deittisivustosta vastaa Tukholmassa sijaitseva Match.com Nordic AB. Deittisivusto mahdollistaa treffiseuran löytämisen muista sinkuista ja treffithän voivat johtaa siihen, mihin itse haluatte! Match.comille on tänä päivänä entistä tärkeämpää laadunvalvonta, eli kaikki profiilitekstit ja kuvat tarkistetaan ennen julkaisua.

Palveluun on mahdollista liittyä Facebook -tilin avulla. Vaikka käyttäisit Facebookia liittymisessä, ovat henkilötietosi turvassa. Match.com noudattaa tiukkoja yksityisyydensuojakäytäntöjä eikä koskaan luovuta yhteystietojasi (esim. sähköpostiosoitettasi) muille jäsenille. Kaikki viestintä palvelussa tapahtuu täysin nimettömästi.

Siirry sivustolle >>

 

FirstDate

FirstDate

FirstDate on vuonna 2008 perustettu, pohjoismaalainen deittisivusto. Deittisivustolla on tällä hetkellä lähes 1,5 miljoonaa jäsentä Pohjoismaissa. Myös FirstDateen on mahdollista liittyä Facebookin avulla.

FirstDatella on käytössä muista toimijoista poiketen ainutlaatuinen treffitakuu. FirstDaten treffitakuu tarkoittaa sitä, että jos olet ollut Kultajäsen vähintään 6 kuukautta etkä olet tavannut ketään, josta pidät, saat FirstDatelta kaikki rahasi takaisin.

Siirry sivustolle >>

 

Näin deittailu onnistuu

Deittailu on hieman erilaista deittisivustoilla verrattuna ulkomaailmaan. Eela.fi kokosi 5 + 2 vinkkiä, miten annat itsestäsi hyvän ja rehellisen kuvan deittisivustoilla.

  1. Ensimmäinen tehtävä on rekisteröityä deittisivustoille. Koska kaikissa sivustoissa rekisteröityminen on ilmaista, kannattaa rekisteröityä useampaan sivustoon kerralla.
  2. Rekisteröityessäsi luo mahdollisimman tarkka kuvaus itsestäsi ja käytä todellista valokuvaasi. Koskaan ei kannata luoda kuvatonta profiilia, sillä kaikki hakevat vain profiileja, joista löytyy kuva. Parasta olisi, jos valokuva kuvaa jollain tapaa myös luonnettasi. Kun kuvailet itseäsi ole rehellinen, mutta älä suomalaiseen tapaan vaatimaton. Kirjoita profiiliin syöttämäsi tiedot talteen, voit käyttää samoja tietoja useammalla deittisivustolla!
  3. Kun olet luonut hyvän profiilikuvauksen, on aika tutustua deittisivuston tarjontaan. Jos tarjonta vaikuttaa hyvältä, hanki maksullinen profiili. Tämä on yleensä pakollista, jotta voit lähettää viestejä sinua kiinnostaville henkilöille. Ole kuitenkin kriittinen tutkiessasi eri profiileja. Osa näistä saattaa olla tekaistuja ja profiilin takana ei välttämättä ole kuvan henkilö.
  4. Pelkkä profiilien tutkailu ei tosiaan riitä, vaan deittailun onnistuminen vaatii aktiivista viestien lähettämistä henkilöille, joista on kiinnostunut. Kirjoita viestejä, lue viestejä ja vastaa viesteihin. On tutkittu, että seuranhaku onnistuu parhaiten, jos käyttää siihen vähintään 7 tuntia viikossa. Tämä saattaa kuulostaa paljolta, mutta todellisuudessa tunti päivässä kuluu nopeasti. Älä kuitenkaan käytä aikaasi sellaisten viestien henkilöihin, jotka eivät sinua millään tavalla kiinnosta.
  5. Viestittele mahdollisimman usean kiinnostavan henkilön kanssa ja deittaile heistä mahdollisimman monen kanssa. Koskaan ei ole suositeltavaa ihastua pelkästään profiilin perusteella, sillä todellisuudessa henkilö saattaa olla aivan erilainen, mitä viestit antavat ymmärtää.
  6. Heti kun jonkun kanssa suhde alkaa siirtyä vakavammalle tasolle, kerro siitä rehellisesti muille henkilöille, joita olet deittaillut. Rehellisyys ja toisten kunnioittaminen kannattaa myös deittailussa.
  7. Jos etenette parisuhteeseen asti, sopikaa yhdessä milloin profiilit poistetaan deittisivustoilta. Tällöin molemmilla on selkeät sävelet parisuhteen etenemisessä.
Netin deittisivustot sinkuille

4,7/5 (6 ääntä)