Victoria Milan

Seuranhaku netistä

Seuranhaku netin avulla on nykyaikainen ja tehokas tapa löytää seuraa nopeasti. Kun seuranhaku tapahtuu netissä, ei ole tarvetta juosta baareissa etsimässä ”sitä oikeaa”. Lisäksi ujoille ihmisille seuranhaku netin välityksellä on varmasti helpompaa, kun ihmiseen voi aluksi tutustua etänä.

Suomessa on useita seuranhakusivustoja, joista on mahdollista löytää haluamaansa seuraa. Käytännössä seuranhaku voidaan jaotella kahteen kategoriaan: Jotkut hakevat pelkkää seksiseuraa netistä, toiset taas etsivät pitkäaikaista kumppania itselleen. Eela.fin kautta löydät sekä seksiseurasivustot että deittisivustot.

 

Seksiseuraa netistä

Seksiseuraa netistä

Seksiseuraa voi hakea tällä hetkellä muun muassa seuraavien palvelujen kautta: Sexpartner.fi, Flirtfair.fi ja Victoria Milan. Kaikkiin palveluihin rekisteröityminen on ilmaista ja ilmaisen rekisteröitymisen kautta on mahdollista tutkia, minkälaista seksiseuraa palvelussa on tarjolla.

Jos tarjontaan tutustumisen jälkeen seuranhaku kiinnostaa, tulee palvelusta yleensä ostaa kuukausimaksullinen versio.

Löydä seksiseuraa tästä >>

 

Deittisivustot

Deittisivustot

Suosittuja sivustoja pidempiaikaisia suhteita hakeville ovat muun muassa Seuraajokaiselle.fi, Match.com ja FirstDate. Näistä Eliittikumppani on tunnetumpi ja tarjoaa laadukasta seuranhakua.

FirstDate taas tarjoaa Kultajäsenilleen takuun. Jos Kultajäsen ei löydä treffiseuraa 6 kuukauden sisällä, saa hän rahat jäsenyyden takaisin.

Sivustoille rekisteröityminen on ilmaista, mutta ne tarjoavat lisämaksullisia palveluita, jotka helpottavat seuranhakua.

Löydä deittisivustot tästä >>

 

Näin onnistut seuranhaussa

Seuranhaku on hieman erilaista netissä kuin ulkomaailmassa. Eela.fi kokosi 6 + 1 vinkkiä, miten annat itsestäsi hyvän kuvan netissä, kuitenkaan olematta epärehellinen.

  1. Kaikki lähtee rekisteröitymisestä seuranhakupalveluun. Koska kaikissa palveluissa rekisteröityminen on ilmaista, kannattaa rekisteröityä useampaan palveluun kerralla.
  2. Rekisteröityessäsi luo mahdollisimman tarkka kuvaus itsestäsi ja käytä todellista valokuvaasi. Koskaan ei kannata luoda kuvatonta profiilia, sillä kaikki hakevat vain profiileja, joista löytyy kuva. Parasta olisi, jos valokuva kuvaa jollain tapaa myös luonnettasi. Kun kuvailet itseäsi ole rehellinen, mutta älä suomalaiseen tapaan vaatimaton. Kirjoita profiiliin syöttämäsi tiedot talteen, voit käyttää samoja tietoja useammilla seuranhakusivustoilla!
  3. Kun olet luonut erinomaisen profiilin, on aika tutustua seuranhakusivustojen tarjontaan. Jos tarjonta vaikuttaa hyvältä, hanki maksullinen profiili. Tämä on yleensä pakollista, jotta voi lähettää viestejä itseään kiinnostaville henkilöille. Ole kuitenkin kriittinen tutkiessasi eri profiileja. Osa näistä saattaa olla tekaistuja ja profiilin takana ei välttämättä ole kuvan henkilö.
  4. Pelkkä profiilien tutkailu ei tosiaan riitä, vaan seuranhaun onnistuminen vaatii aktiivista viestien lähettämistä henkilöille, joista on kiinnostunut. Kirjoita viestejä, lue viestejä ja vastaa viesteihin. On tutkittu, että seuranhaku onnistuu parhaiten, jos käyttää siihen vähintään 7 tuntia viikossa. Tämä saattaa kuulostaa paljolta, mutta todellisuudessa tunti päivässä kuluu nopeasti. Älä kuitenkaan käytä aikaasi sellaisien viestien henkilöihin, jotka eivät sinua millään tavalla kiinnosta.
  5. Viestittele mahdollisimman usean kiinnostavan henkilön kanssa ja tapaile heistä mahdollisimman monen kanssa. Koskaan ei ole suositeltavaa ihastua pelkästään profiilin perusteella, sillä todellisuudessa henkilö saattaa olla aivan erilainen, mitä viestit antavat ymmärtää.
  6. Heti kun jonkun kanssa suhde alkaa siirtyä vakavammalle tasolle, kerro siitä rehellisesti muille henkilöille, joita olet tapaillut. Rehellisyys ja toisten kunnioittaminen kannattaa myös seuranhaussa.
  7. Jos etenette parisuhteeseen asti, sopikaa yhdessä milloin seuranhakuprofiilit poistetaan sivustoilta. Tällöin molemmilla on selkeät sävelet parisuhteen etenemisessä.

Onnea seuranhakuun!

Seuranhaku netistä

3,9/5 (13 ääntä)