Victoria Milan

Seksiseuraa netistä

Nykyaikana Internet on helpottanut todella paljon seksiseuran löytämistä, sillä seksiseuraa löytyy netistä yllättävän helposti. Voit unohtaa työkavereille flirttailun, latteat iskuyritykset baarissa (jotka eivät kumminkaan toimi) ja kaiken muun turhan itsensä nolaamisen. Jotta seuraa löytää, tulee vain tietää mistä etsiä. Ja koska olet löytänyt jo sivustollemme, olet erittäin lähellä seksiseuraa!

Eela.fi auttaa sinua löytämään parasta seksiseuraa sukupuolesta riippumatta: naista miehelle, miestä naiselle, naista naiselle, miestä miehelle tai kaikkea samanaikaisesti!

Seksiseuran etsiminen voi aluksi tuntua hankalalta, koska netissä on monenlaisia ja eritasoisia palveluita. Huonoilla sivustoilla seuraa saa etsiä loputtomiin ja osa profiileista saattaa olla jopa tekaistuja. Jotta seuranhaku olisi mahdollisimman tehokasta, esittelemme tällä sivulla 3 Suomessa suosittua palvelua, jonka kautta löydät varmasti hyvää seksiseuraa. Suosittelemme rekisteröitymään näihin kaikkiin kolmeen palveluun, sillä rekisteröinti on ilmaista. Tällöin saat itse parhaan kuvan siitä, minkälaista seuraa on tarjolla.

Sivustolla esitetyt palvelut on tarkoitettu yli 18 vuotiaille. Jos olet alle 18 vuotta, suosittelemme siirtymään limudiskoon tai tutustumaan osioihin seksivälineet miehille tai seksivälineet naisille.

 

Victoria Milan

Victoria Milan

Ehkä maineikkain Suomessa toimiva palvelu, jonka kautta on mahdollista löytää seksiseuraa, on Victoria Milan. Victoria Milania markkinoidaan ns. pettämissivustona, mutta palveluun on toki mahdollista rekisteröityä vaikka olisi sinkku. Omaa elämäntilannettaan on turha sivustolla selitellä, sillä sivuston tarkoitushan on löytää salaseuraa, olipa sitten parisuhteessa tai ei.

Koska Victoria Milan on ollut paljon mediassa, ovat Suomalaiset löytäneet palvelun hyvin. Tämä taas on johtanut siihen, että sivustolla on paljon valinnanvaraa seksiseuran suhteen.

Rekisteröityminen palveluun on ilmaista ja rekisteröitymisen jälkeen pääset selaamaan sivuston tarjontaa. Jotta voit hakea seksiseuraa Victoria Milanin kautta, tulee sinun ostaa jäsenyys. Jäsenyys on halvimmillaan 20 € kuukaudessa. Kun olet ostanut jäsenyyden, pystyt sopimaan tapaamisia sinua kiinnostavien henkilöiden kanssa.

Siirry sivustolle >>

 

Sexpartner

Sexpartner

Myös Sexpartner.fi on avoin sekä sinkuille että varatuille ja palvelusta voi etsiä seuraa varatuista, sinkuista ja pareista. Suurin osa sivuston käyttäjistä on kokeilunhaluisia sinkkuja, joille kelpaisi panoseura. Kaikki profiilit palvelussa ovat aitoja, sillä ne hyväksytään manuaalisen tarkistuksen kautta palveluun. Profiilin palveluun voi perustaa 100 % anonyymisti.

Rekisteröityminen palveluun on ilmaista, mutta yhteyttä seksiseuraan saa vasta maksullisen profiilin kautta. Edullisin maksu on 29,90 € kuukaudessa, jolla pystyt ottamaan yhteyttä seksiseuraa hakeviin henkilöihin.

Siirry sivustolle >>

 

Flirtfair

Flirtfair

Flirtfair on kansainvälinen, seksiseuraa etsiville tarkoitettu palvelu. Palvelulla on rinnakkaisversiot muun muassa Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Jos siis kiinnostaa ulkomaille lähteä seikkailemaan, kannattaa kokeilla Flirtfairia ja rekisteröityä myös rinnakkaissivustoille. Suosittelemme kuitenkin harjoittelemaan seksiseuran hakua aluksi Suomessa.

Rekisteröityminen palveluun on ilmaista ja ilmaisella profiililla pääset selaamaan seuranhakuilmoituksia. Jos haluat seksiseuraa, tulee sinun hankkia jäsenyys palveluun. Edullisimmillaan jäsenyys on 29,90 € kuukaudessa. Jäsenyyden hankittuasi voit olla yhteydessä muihin henkilöihin palvelussa.

Flirtfairiin on mahdollista saada edullinen kokeilujakso, vain 4,99 € kahden viikon ajalta. Jos et kuitenkaan halua jatkaa jäsenyyttä, muista irtisanoa se hyvissä ajoin etukäteen. Jos jäsenyyttä ei peru, jatkuu se automaattisesti ja veloitus tapahtuu luotto/pankkikortiltasi.

Siirry sivustolle >>

 

Onko ilmaista seksiseuraa mahdollista löytää netistä?

On hyvin epätodennäköistä, että löydät täysin ilmaista seksiseuraa netistä. Itse seura on ilmaista, mutta seksiseuran löytäminen yleensä maksaa hieman. Maksu esiintyy siis eri palveluiden kuukausimaksuissa. Victoria Milanilla kuukausimaksu on edullisimmillaan noin 20 € ja Sexpartnerissa sekä Flirtfairissa 29,90 €.

Palvelumaksuilla varmistetaan ennen kaikkea se, että palveluihin ei rekisteröidytä turhaan, vaan seksiseuraa haetaan tosissaan. Kannattaa myös tutustua näiden palveluiden tarjouksiin. Ainakin Sexpartner ja Flirtfair tarjoaa edullista testijaksoa palveluissaan.

Täysin ilmaiset sivustot kannattaa kiertää kaukaa, sillä näissä ei ole lähes minkäänlaista laadunvalvontaa. Lisäksi tietoturva saattaa ilmaisissa palveluissa olla huonolla mallilla. Maksullisissa palveluissa voit olla varma, että identiteettisi pysyy salassa.

 

Näin löydät panoseuraa netistä

Tässä panoseuran hakuoppaassa käsitellään lyhyesti, miten haluttuun päämäärään päästään mahdollisimman tehokkaasti. Kaikille ei riitä ihan mikä vain panoseura, vaan laadulla on väliä. Kuka nainen haluaisi hikistä sikaa, jos tarjolla on sivistynyttä panoseuraa?

Kannattaa siis panostaa profiiliin ja itsestään antamaan kuvaan. Ole kuitenkin rehellinen, lisää profiiliin houkutteleva valokuva itsestäsi (halutessasi voit blurrata, eli sumentaa kasvosi, tämä onnistuu esimerkiksi Victoria Milanin palvelun työkalussa). Panosta laatuun niin saat laadukasta panoseuraa.

Rekisteröidy useaan palveluun

Ensimmäinen tehtävä on löytää sivustot, joiden kautta seksiseuraa on madollista löytää. Tämä kohta on käytännössä hoidettu, sillä sivustot ovat Victoria Milan, Sexpartner ja Flirtfair. Nämä palvelut on esitelty aikaisemmin tällä sivustolla.

Suosittelemme rekisteröitymään kaikkiin näihin palveluihin, sillä rekisteröityminen on ilmaista. Lisäksi voit kaikissa käyttää samoja profiilitietoja. Jos haluat ja on mahdollista, käytä kaikissa palveluissa samaa nimimerkkiä. Tällöin seksiseuraa hakevat löytävät sinut samalla nimimerkillä useasta eri palvelusta. Jos kuitenkin haluat kokeilla erilaista lähestymistaktiikkaa eri sivustoilla, käytä eri nimimerkkiä.

Rekisteröityminen on nopeaa ja ilmaista, joten siitä se lähtee!

Panosta profiiliisi

Käytä aikaa profiilisi laatimiseen ja tee se kerralla kuntoon. Huolellisesti mietitty sisältö antaa sinusta hyvän kuvan ja useampi henkilö kiinnostuu seksiseurastasi. Kuvaile mahdollisimman tarkasti vartaloasi, strategisia mittojasi ja sitä, mistä olet kiinnostunut sängyssä sekä minkä sukupuolen edustajia etsit.

Ole rehellinen sen suhteen, minkälaista panoseuraa etsit. Älä kuitenkaan ole liian ronkeli jos tarve kolkuttelee ovella, sillä paremman yksilön löytäminen saattaa viedä hieman aikaa.

Lisää ehdottomasti valokuva tai useita valokuvia profiiliisi. Emme suosittele lisäämään munanvatkauskuvia tai pillunlevityskuvia, vaan kiusoittelevia, hieman alastomuutta tarjoavia kuvia. Tällöin vastapuolen mielikuvitus lähtee laukkaamaan ja kiinnostus sinua kohtaan herää. Mitä mahtaakaan olla kuvissa näkyvien pikkuhousujen alla? Jos et halua, että sinut tunnistetaan kuvasta, käytä kuvaa jossa kasvosi eivät näy. Vaihtoehtoisesti voit blurrata, eli sumentaa sellaiset osat valokuvista, joista sinut tunnistaa.

Ole aktiivinen

Lähetä aktiivisesti viestejä henkilöille, joiden kanssa haluaisit mahdollisesti petiin. Älä kirjoita romaaneja, vaan kehu jotain mikä henkilössä saa sinut syttymään ja kuvaile hieman, mitä haluaisit tehdä henkilölle sängyssä. Älä kuitenkaan ole törkeä ensimmäisessä viestissä, vaan hieman kiusoitteleva. Jos henkilö vaikuttaa profiilin perusteella ujolta, älä puhu petihommista mitään. Keskity kehumaan ja pyri tutustumaan henkilöön paremmin.

Viestit kannattaa aina yksilöidä, eli älä lähetä kaikille samaa viestiä, vaan tutustu henkilön profiiliin, selvitä mistä hän voisi olla kiinnostunut ja käytä tätä kiinnostusta hyväksesi yhteydenotossa.

Muista myös vastata vastaanottamiisi viesteihin nopeasti, sillä muuten vastapuoli saattaa löytää panoseuraa jostain muualta.

Sovi tapaamisia

Kun olet jonkun aikaa viestitellyt eri henkilöiden kanssa, ehdota heille tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen kannattaa sopia jollain julkisella paikalla, jolloin vastapuoli ei pelästy tapaamista. Ole tapaamisen aikana oma kiinnostava itsesi ja kunnioita toista osapuolta. Jos kemiat kohtaavat tarpeeksi hyvin, voitte siirtää keskustelun siihen itseensä, eli seksiin.

Ensimmäisen tapaamisen aikana ei ole tarpeellista päätyä sänkyyn, mutta älä poissulje tätä vaihtoehtoa, vaan valmistaudu selviytymään kunnialla loppuun asti. Pese siis paikat etukäteen ettet haise ja muista ottaa kumit mukaan, sukupuolestasi riippumatta.

Tapaamisesta seksiin

Jos mahdollista, varmista että sinulla on jokin rauhallinen paikka, minne voitte siirtyä panemaan. Jos paikkaa ei ole valmiina, ei hätää. Miltei jokaisesta kaupungista löytyy hotelli, josta saa nopeasti edullisen huoneen.

Jos päätät viedä seuralaisesi kotiisi, siivoa ennen tapaamistasi. On mukavampaa viedä seuralainen siistiin kotiin kuin paskaiseen ja sekavaan boksiin. Varustaudu myös pieneen rohkaisuryyppyyn ennen aktia, tarjoa seuralaisellesi juomista.

Hoida homma kunnolla alusta loppuun, varsinkin jos seksi kyseisen henkilön kanssa kiinnostaa myös toisella kertaa!

Aina seksiseuraa ei ole saatavilla

Koska seksiseuraa ei välttämättä aina ole saatavilla, kannattaa varustautua harrastamaan myös omaa kivaa. Eela.fin kautta löydät tuhansia tuotteita, joilla tämä onnistuu. Naisten keskuudessa dildo on yksi kestosuosikeista. Nykypäivänä näitä löytyy jos jonkinlaista mallia, värinällä ja ilman. Dildojen lisäksi vibraattori antaa varmasti hekumaanisen orgasmin. Vibraattorit ovat nykyään huomaamattomia ja erittäin tyyliteltyjä. Tuotetta voi helposti pitää mukana vaikka käsilaukussa ja homma hoituu vaivattomasti ja huomaamatta vaikka reissun päällä!

Miehille ehkä suosituin ja parhaan nautinnon antava väline on ehdottomasti Fleshlight. Fleshlight on taskulampun näköinen tekopillu, johon on hyvä upottautua. Fleshlightejä on suunniteltu erilaisia versioita, aina pyllynreistä julkkisten pilluvaluihin. Tutustu Fleshlight -valikoimaamme seksikaupan puolella!

Seksiseuraa netistä

3,4/5 (8 ääntä)